Hoofd menu

Profiel

 

Weergaloos met Woorden heeft bedrijven en orgnisaties 25 jaar ondersteund bij het opzetten en uitvoeren van hun content marketingstrategie, het maken van bladen en websites, het schrijven columns en blogs, het bedenken brochures en white papers en alle uitingen daaromheen. 

 

Sinds 2015 schrijf ik boeken. Genre non-fictie, of beter nog: petit histoire. Mijn eersteling is gebaseerd op het verhaal van mijn familie, maar is door de omstandige research uitgegroeid tot een universeel verhaal over kleine middenstanders rond 1900. Het boek is inmiddels voltooid en zal voorjaar 2019 verschijnen onder de titel Hoeden en petten en dameskorsetten.

 

Ondertussen werk ik aan mijn tweede boek. Ook dat speelt rond 1900. Het vertelt een schrijnend verhaal over sloebers en sociale misstanden en een overheid die het heeft gepresteerd om zeker een eeuw lang weg te kijken. Een boek dat onbedoeld actuele waarde krijgt met de snelle groei van het flexwerk, de oververhitting van de huizenmarkt en een regering die de vrije markt omhelst.