Main menu

Mailing | De Gouden Gids

Een mailing moet aandacht trekken, informeren, verlangen creëren en tot actie aanzetten. Een sterke tekst leidt aantoonbaar tot meer reacties. Neem deze mailing van Gouden Gids. De respons bleef niet steken op de gangbare 4 à 5 procent, nee: maar liefst 46% van de antwoordkaarten kwam retour.


Goede vermelding kost niks. Alleen wat moeite.


U staat vermeld in de Gouden Gids. Die vermelding is gratis. En dat blijft het ook. Alleen willen wij nu graag weten, of u góed staat vermeld. Dat is belangrijk voor ons, maar ook voor u. Dagelijks raadplegen meer dan 750.000 mensen of bedrijven de Gouden Gids. Een half miljoen keer per dag leidt zo’n contact tot een transactie. Concrete opdrachten, verkregen door die gratis vermelding.
Dat is dus mooi meegenomen. Maar dan is het wel van belang dat u góed staat vermeld. Alleen dan kunnen al die potentiële klanten u vinden. Controleer daarom uw gegevens op de antwoordkaart. Verbeter ze, waar nodig. En stuur de kaart vóór 17 november op. Ook dat is gratis: een postzegel of envelop is niet nodig. U kunt ons ook faxen: 020 - 420 96 68.


De Gouden Gids. Voor de R van resultaat.