Main menu

Advertentie | De lezer bij zijn nekvel grijpen

Een goede advertentie grijpt de lezer bij zijn nekvel en laat hem pas weer los als de boodschap is overgekomen. Falck, jarenlang ’s lands grootste beveiligingsbedrijf, kon zich uitstekend vinden in een concept met als thema een veiliger samenleving. Want daar maakt Falck elke dag werk van.


Winkelcriminaliteit? Maken we korte metten mee.

 

Falck maakt korte metten met winkelcriminaliteit. Onze winkelsurveillanten beveiligen honderden winkels en winkelcentra, bedienen er de beveiligingscamera’s en treden handelend op bij agressiviteit, diefstal, bedreigingen en overvallen. Bij hardnekkige criminaliteit zetten we burgersurveillanten in, of speciale interventieteams. Bij interne fraude weet onze bedrijfsrecherche 90 procent van alle zaken op te lossen.

 

We doen nog veel méér om een prettig en veilig winkelklimaat te waarborgen. Falck traint personeel en managers in het voorkomen van derving en in het omgaan met agressie en overvallen. Onze alarmcentrale begeleidt winkelmedewerkers op afstand bij het openen en sluiten van de zaak. De centrale kijkt bovendien mee - en kan dus gericht optreden - bij overvallen, agressie en andere calamiteiten.

 

Zo maakt Falck elke dag werk van een veiliger samenleving. Op Schiphol. Bij ministeries. Op bedrijventerreinen. In gemeentes. En bij talloos veel bedrijven, instellingen, distributiecentra, winkels, winkelcentra en particulieren. Is bij u alles onder controle? Bel voor alle veiligheid uw Falck-beveiligingsadviseur: 070 - 398 24 98. Vraag om een security scan of laat meteen een doordacht beveiligingsplan opstellen.