Main menu

Corporate tekst | Benoemen, beschrijven én typeren

Een bedrijf of organisatie in weinig woorden benoemen, beschrijven én typeren. En daar liefst ook nog wat ambitie in leggen. Dán heb je een goede corporate tekst. Zoals voor Geldnet: marktleider in geldtransport, maar destijds nauwelijks bekend buiten de eigen klantenkring. Een avond brainstormen met het management leverde de basis voor een ijzersterke tekst.

 

Steeds op zoek naar nieuwe wegen in het geld- en waardeverkeer.

 

Geldnet is steeds op zoek naar nieuwe wegen in het geld- en waardeverkeer. Met zo’n 1.000 betrokken medewerkers, zeven zwaar beveiligde logistieke centra en een grote vloot speciaal uitgeruste voertuigen verzorgen we steeds meer diensten op het gebied van waardelogistiek. Voor banken, postkantoren, winkels en tal van andere grote en kleine klanten.

 

Heel Nederland kan op Geldnet rekenen. Bij alles wat van waarde is. Van muntgeld en papiergeld tot telefoonkaarten en creditcards, van postzegels en strippenkaarten tot paspoorten en juwelen. We halen, brengen, sorteren, tellen, wisselen, boeken bij, schrijven af, storten, of slaan op. En leveren er ook nog eens alle informatie bij die de klant wenst.

 

Bij Geldnet gaat het om miljoenen. Om miljoenen Nederlanders die dagelijks met onze activiteiten te maken hebben. We doen het graag. Vriendelijk waar het kan, veilig waar het moet. Want als Geldnet zou stilvallen, merkt heel Nederland dat.

 

Geldnet. Heel Nederland kan op ons rekenen.